Hva er nytt?

Webdesign utvikler seg i stormende hastighet, og det kan være vanskelig å få med seg alt, selv for de mest dedikerte. Her har vi samlet sammen noen av de viktigste nyhetene fra webdesignens verden:

Stringbean er en fjærvekt CSS rammeverk som kommer inn på bare 4K. Den bruker en 24-punktsdesign-1210160_960_720 opphengsystem i stedet for den mer vanlige 12-punkt.

Frend er en samling av moderne frontend-komponenter. De er beskjedne og uavhengige.

RichCSS er rene og gjenbrukbare objektsorientert CSS-rammeverk. Det gir mulighet for gjenbruk av CSS, versjonskontroll, med mer.

Microsoft Bot Work lar deg bygge og koble intelligente roboter som kan samhandle med brukerne hvor de kan være.

“Min” er en “smartere” nettleser. Den bruker duckduckgo for søk, med mer. Du kan også hoppe på noen av sidene ved hjelp av fuzzysøk og få forslag før du skal begynne å skrive.

Runner hjelper deg å få fart på arbeidsflyten i Scetch. Det gir deg et intuitivt grensesnitt som revolusjonere ditt daglige arbeidsflyt.

Flexbox Patterns er en samling brukergrensesnittsmønstre for flexbox. Det inkluderer eksempler og kildekode.

E-mail Toolbox er en samling av håndplukkede ressurser for e-markedsførere og designere. Den inneholder koblinger til kurs, mennesker, skriverier på e-post design, med mer.

Material Color er et fargepalettverktøy for materialdesign. Du kan se etter kode, hex-verdi, eller RGB.

Microsoft Flow er Microsofts versjon av IFTT. Opprett automatiserte workflows mellom dine favorittapplikasjoner og tjenester for datainnsamling, meldinger, med mer.

Mark er en dra-og-slipp-nettside som er enkel å bruke og skaper vakre websider.

MJML App lar deg utnytte kraften i MJML direkte fra skrivebordet. Du kan redigere e-post, importere og administrere maler, med levende gjengivelse, med mer.

UTM Builder er for deg som trenger å bygge UTM-koder for koblinger. Appen lar deg gjøre det enkelt og bra. Bare svar på et trinn-for-trinn spørreskjema, og det genererer en link for deg.