Font – Viktigere enn man tror

Hvis du er en grafisk designer eller skrivelysten, må tanken på å lage din egen skrift, har kommet til deg minst én gang. Det er hundrevis av fonter du kan bruke til å matche dinfont-chu-website personlige skrivestil, men noen ganger må du ha følt et ekstra behov for å lage en skrivestil selv.

Hvis du vil ha din egen font, men ikke er kreativ nok til å lage det fra bunnen av selv, kan du gi ansvaret for utviklingsprosessen til fagfolk. Du kan lage en skisse som er så nøyaktig som du klarer, og deretter sende disse skissene til en profesjonell. Hvis du er seriøs, er profesjonell hjelp en nødvendighet. Hvis du bare synes det er moro, lek deg! Det er moro å være kreativ uansett.

Når du oppretter en font, begynn med å se på hvordan den spiller på et bredt spekter av oppgaver tilpasset sitt kort. Bruk denne skriften på flere designprosjekter ved å erstatte den opprinnelige skriften. Du kan også søke etter profesjonell tilbakemelding på hvordan det ser ut, og be om dennes kritikk og ros.

Hvis du er entusiastisk når det kommer til fonter, må du ha en mappe full av typografiske eksperimenter. Bruk dem som kritiske fragmenter av et kunststykke, som kan vise seg å være mer verdt når du skal skape en font. Du kan for eksempel vise denne mappen til en ekspert, og be om hans/hennes råd, forslag eller generelle tilbakemelding. Vær oppmerksom til det de har å si og hva de føler om dine ideer.

Noen selskaper tar betalt for å lage og eksportere font, mens noen lar deg gjøre det gratis. Et tips er å sjekke ut FontStruct, et nettsted som lar deg lage fonter gratis. De gir deg Truetype-skrifter som du kan bruke med enten Mac eller Windows-programmer. YourFonts belaster bare en liten avgift for å lage en font. Du trenger bare å betale hvis du er fornøyd med skriften, og de tilbyr en gratis forhåndsvisning.