Blogger verdt å følge

Hvert år, enten sent, eller i løpet av de første ukene, har man kanskje en tendens til å brDigital_Developeruke litt tid på å bla gjennom min RSS-feeder og avgrense listen over blogger man leser og deltar i.

Det finnes uendelige blogger om alt fra Web Design, Grafisk Design, UX, UI og web generelt. Men å lage en høykvalitetsblogg oppe i år for år er svært vanskelig i praksis. Mange av blogger falmer fort, selv om de var gode.

Følgende liste er imidlertid et resultat av mer enn et par år med kuratering og inkludering av noen nye håpefulle. Så lag din foretrukne RSS-leser, og begynn å lese/abonnere!

1. Web Design Ledger

Dette er en nydelig blogg for webdesignere, skrevet av og for webdesignere. Grunnlagt av Henry Jones, og har eksistert i flere år. Den klarer fortsatt å tjene opp en nyttig strøm av blogginnlegg om webdesign. Kategoriene de dekker er: inspirasjon, tips, freebies, ressurser, verktøy, videoer om design, og nyheter.

2. Web Designer Depot

Bloggen ble grunnlagt av designer Walter Apai i 2010. Siden den gang har bloggen vokst betydelig. De dekker et bredt spekter av kategorier og emner rundt webdesign, inkludert: CSS, inspirasjon, jQuery, HTML5, Design Guider, Web Dev, nyheter og mye mer.

3. Patrick McNeil

Patrick McNeil er en professor og UX-designer som skriver og snakker om diverse designrelaterte emner. Hans blogg er full av innsikt og inspirasjon til webdesignere.

4. Designerfix

Designerfix er en blogg dedikert til grafisk design og webdesign. Deres primære temaer er inspirasjon, freebies, tutorials og ressurser. Hovedideen bak deres bloggingfilosofi er: Å utvikle kunsten gjennom utveksling av inspirasjon og teknikk.

5. Creative Flow

Creative Flow er et online designmagasin. Det ble grunnlagt av Jacques van Heerden i 2010, og har hatt stor suksess siden. Det eneste formålet er å inspirere kunstnere til å bedre seg gjennom kreative ressurser og inspirasjon.