5 iOS-apper med vakkert desgin

Hvis du er mye ute på reise, eller bare liker å ta mange flotte bilder, er Flickr definitivt en app du bør sjekke nærmere. Appen gir deg en fantastisk brukeropplevelse dersom du ønsker å dele bilder med andre, og den har også en utmerket søkefunksjon. Dette gjør at du kan søke etter gratis bilder andre brukere har lagt ut og legge disse ut på bloggen din. Til selve skrivingen anbefaler vi plattformen for mikroblogging, Tumblr. I tillegg til tekst kan du også legge ut GIF-er, musikk og andre spennende ting du har på hjertet.

shutterstock_362072633La deg underholde

Kjøp din iPhone hos Dustin i dag, slik at du kan gi deg i kast med det brede underholdningstilbudet som finnes på iOS-plattformen. Mulighetene er utallige, og du finner garantert noe du liker ved å taste inn et enkelt søkeord. Hvis du er en gamingfan, anbefaler vi at du prøver Twitch. Denne stilfulle appen gjør at du kan se hva andre spillere holder på med. Du trenger heller ingen konto for å se filmene andre har lagt ut, men denne er nødvendig hvis du ønsker å markere favoritter eller abonnere på filmer som legges ut av bestemte brukere.

For den reiseglade

En annen praktisk funksjon når du er ute på reise, er å vite hvor du befinner deg. Det kan være ganske stressende å ankomme en storby uten at du har peiling på hvor du skal gå for å finne fram til hotellet ditt eller severdighetene. Google Maps hjelper deg med dette, og kartene til den amerikanske giganten er blant de mest nøyaktige på markedet. TripAdvisor har også utviklet et rikholdig reisebibliotek, og i denne appen finner du vurderinger av både hoteller, restauranter og storbyer. Den har et enkelt og funksjonelt brukergrensesnitt og forenkler ferien din.